Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Σεμινάριο για παγκόσμιες επενδύσεις από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ και την Hellas Fin


«Επενδύσεις & Διαχείριση Χαρτοφυλακείου» ήταν το θέμα του σεμιναρίου που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και η εταιρεία επενδύσεων Hellas Fin.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 16:30, στην αίθουσα διαλέξεων «ΔΙΚΕΠ» του κτιρίου «ΒΙΕΝΝΗ» (Εγνατία 2-4, 4ος όροφος), και διοργανώθηκε από το Business School του Mediterranean College και τον τομεά Οικονομίας και Διοίκησης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Εισηγητές στο σεμινάριο ήταν ο κ. Πολύκαρπος Πολυχρονίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellas Fin Α.Ε.Π.Ε.Υ., και ο κ. Νικόλαος 

Γράντας, Head of Advisory Desk Certfied Asset Manager, οι οποίοι παρουσίασαν βασικές αρχές για δημιουργία, διαχείριση και ανάπτυξη χαρτοφυλακίου, ενημέρωσαν το κοινό για τα εργαλεία και τις πολιτικές των επενδύσεων, και τις στρατηγικές διαχείρισης χαρτοφυλακίου προκειμένου μειωθούν οι κίνδυνοι και να μεγιστοποιηθεί η απόδοση των επενδύσεων.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν δεκάδες επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και φοιτητές και απόφοιτοι του χρηματοοικονομικού κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2310552406
E-mail: iek@xinis.net
Βαλαωρίτου 9, θεσσαλονίκη



ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">