Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην ICAP GROUP

Στις 28/03/2012 και από ώρα 10.00-12.00 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας Φοροτεχνών - Διοίκησης και Marketing στις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας ICAP Group με συνοδούς καθηγητές την κα Αιμιλία Ζουμή και τον κ. Παντελή Λούλη.

Κατά την έναρξη της επίσκεψης και αφού οι σπουδαστές και συνοδοί πέρασαν τον σχετικό έλεγχο έγινε συγκέντρωση στην αίθουσα διαλέξεων της εταιρείας. Πρώτος τον λόγο έλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Κωνσταντέλος ο οποίος καλωσόρισε τους σπουδαστές τονίζοντας την στήριξη της ICAP στην προσπάθεια των νέων ανθρώπων για εύρεση εργασίας και την ικανοποίησή του για αυτή την συνάντηση.

Κύριος ομιλητής ήταν ο υπεύθυνος HR κος Αλεβίζος ο οποίος έκανε εκτενή ανάλυση των δραστηριοτήτων και των σκοπών της εταιρείας που να σημειωθεί είναι η μοναδική στην Ελλάδα εταιρείας παροχής πληροφοριών εμπορικής πίστης. Η συζήτηση απέκτησε έντονο ενδιαφέρον όταν οι σπουδαστές ζήτησαν την άποψη του ομιλητή για την κρίση, τα αίτια και το μέλλον, παίρνοντας απλές και τεκμηριωμένες απαντήσεις.
Στο τέλος της συνάντησης που ικανοποίησε τους σπουδαστές δόθηκαν βιογραφικά από αριθμό σπουδαστών για να καταχωρηθούν στην βάση δεδομένων της εταιρείας.