Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Νεανική Επιχειρηματικότητα - Open Coffee


Νεανική Επιχειρηματικότητα - Open Coffee
Οι πρωτοβουλίες όπως τα Open Coffees που προάγουν την νεανική επιχειρηματικότητα, ήταν το θέμα δωρεάν σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας Business School του Xinis Education Festival 2012.
Εισηγητής του σεμιναρίου με τίτλο «Νεανική Επιχειρηματικότητα-Open Coffee», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9), ήταν ο κ. Απόστολος Κρητικός (BSc & MSc στην Πληροφορική ΑΠΘ).
Ο κ. Κρητικός ανέλυσε σε σπουδαστές, φοιτητές και νεαρούς επαγγελματίες που παρακολούθησαν το σεμινάριο, τι ακριβώς είναι τα open coffees, στα οποία είναι ένας εκ των διοργανωτών.
 Τα open coffees που ξεκίνησαν από την Αγγλία και εξαπλώθηκαν σε όλη την Ευρώπη, είναι στην ουσία συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων που θέλουν να μοιραστούν τις ιδέες τους για επιχειρηματικότητα και καινοτομία, με ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο.
Ο κ. Κρητικός κάλεσε όσους συμμετείχαν στο σεμινάριο να παραστούν σε κάποιο από τα open coffees, τα οποία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, μπορούν να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο: 2310552406.
Εναλλακτικά, μπορούν να επισκεφθούν το site: www.edufestival.gr  ή τη σελίδα στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival  για να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το V.I.P pass!
«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί... «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!
Πληροφορίες: 2310552406, iek@xinis.net

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">