Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Μάθε για την ειδικότητα: Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου


Ο Φοροτεχνικός είναι ο εξειδικευμένος επαγγελματίας που ασχολείται με τα φορολογικά επιχειρήσεων και ιδιωτών, παρέχει συμβουλές για την αντιμετώπιση και την πρόληψη οικονομικών προβλημάτων και έχεις ως στόχο να μειώσει τις φορολογικές δαπάνες των πελατών του.

Στις επαγγελματικές του αρμοδιότητες είναι η εφαρμογή της Γενικής Λογιστική, Λογιστικής Εταιρειών, Λογιστικής Κόστους καθώς και της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας φορολογικής, εργατικής και ασφαλιστικής.

Γιατί επιλέγω την ειδικότητα


Η περιπλοκότητα του φορολογικού συστήματος σε συνδυασμό με τις συνεχείς μεταβολές των διατάξεων περί φορολογίας που παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια, τόσο των φυσικών (ιδιώτες) όσο και των νομικών προσώπων (επιχειρήσεις), έχουν κάνει το επάγγελμα του Φοροτέχνη απαραίτητο και περιζήτητο.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του επαγγέλματος είναι η δυνατότητα να εργαστεί και ως ελεύθερος επαγγελματίας, γεγονός που του δίνει ευελιξία, μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και εξασφάλιση υψηλών οικονομικών απολαβών.


Site ΙΕΚ ΞΥΝΗ: http://www.iek-xini.edu.gr
Official fan page: http://www.facebook.com/iekxini 
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">