Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μάθε για την ειδικότητα: Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου


Ο Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που διαθέτει εφαρμόζει τη Λογιστική Επιστήμη με τη χρήση Η/Υ και λογιστικών λογισμικών.

Στις επαγγελματικές του αρμοδιότητες είναι η εφαρμογή της Γενικής Λογιστική, Λογιστικής Εταιρειών, Λογιστικής Κόστους καθώς και της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας φορολογικής, εργατικής και ασφαλιστικής με σκοπό την σωστή υποστήριξη κάθε Λογιστικού Γραφείου μέσα από τα σύγχρονα ψηφιακά υπολογιστικά συστήματα.

Γιατί επιλέγω την ειδικότητα


Σαν απόφοιτος της ειδικότητας «Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου» ακολουθείς ένα σύγχρονο επάγγελμα με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και ταυτόχρονα ιδιαίτερα.

Η αδιάκοπή ανάπτυξη, εξέλιξη και εξάπλωση της Πληροφορικής δημιούργησε την ανάγκη του νέου επαγγέλματος, του «Λογιστή Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου», καθιερώνοντας το στη σύγχρονη αγορά εργασίας και παράλληλα εξασφαλίζοντας σου σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε οικονομικής δραστηριότητας ελληνικών & πολυεθνικών επιχειρήσεων.


Site ΙΕΚ ΞΥΝΗ: http://www.iek-xini.edu.gr
Official fan page: http://www.facebook.com/iekxini